onsdag 27 juli 2011

Alla ska jobba

Så kommer vardagen tillbaka där Saab inte´har möjlighet att betala ut löner för vilken gång i ordningen ?


Där moderaterna fotsätter sin politik som bygger på att vi ska vara friska och starka och starta egna företag.
ja så kan de som är sjuka jobba gratis..... För det känns lite konstigt att människor som är sjuka ska ut på arbetsmarknaden till vilket pris som helst för på mna barns skola så har tjänster försvunnit och en klassmormor kommit istället betald av arbetsförmedlingen. Ett lärar jobb försvinner och man tar in "gratis" arbetskraft från arbetsförmedlingen och så slå sig alla fö bröstet och tycker att de är så bra att en som är sjuk och utförsäkrad tvingas till en ny abetsplats och en utbildad lärare blir arbetslös?



Så skriker de också om att det ska bli lättare att avskeda folk så att man slipper ha de där jobbiga människorna som får cancer, har kroniska sjukdomar på sina arbetsplatser. Istället bara unga friska helst då inte småbarnsmammor som vabar ...

Märkligt samhälle där alla inte räknas där det ska gå att avskeda en trogen undersköterska när ryggen tagit slut efter 30 års slit eller en som inte blivit frisk från sin cancer tillräckligt snabbt ska arbetsträna mellan cellgiftsbehandlingarna.

Livet går vidare även idag den 27e juli som ä sjusovardagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar