torsdag 14 juli 2011

Jag tror inte att man kan tjäna pengar på sjuka . Sjukvård kostar och det blir gärna så att man vill dra ner på kostnaderna typ man beställer inte en röntgen fastän man egentligen vet att det behövs för säker diagnos eller så struntar man i säkra diagnoser över huvudtaget. Får folk ett piller inom en timme så är de nog nöjda. Folk som kommer med förkylning behöver ingen doktor men de som söker för något mer allvarligt Hur går det för dem??

Är de välkomna på sjukstugan? Knappast folk som har cancer eller ospecificerade psykiska problem göre sig icke besvär på den privata vårdcentralen.

Är lönerna för personalen bättre i den privata vården nja inte nödvändigtvis och kollektivavtal saknas det vill säga att du får betalt när du jobbar över, De ska vara glada och snabba eftersom att vi i den offentliga vårdsektorn är sura och lata?

Sjuka människor kostar pengar å andra sidan drar de in pengar till kassan när de blir friska så det betalar sig att vårda människor och ge rätt behandling. Det som är bäst är förebyggande vård BVC , MVC och VC bantning, sunda vanor , sluta röka, inte börja röka kampanjer....

Fast betalningen får vi i efterhand och då bangar de flesta privata entreprenörer . De vill ha betald idag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar