måndag 10 december 2012

När är botten nådd?

Även om man faktiskt kan tro att den rasistiska  sajten Avpixlat.se redan nått den absoluta botten så finns det uppenbarligen alltid nya bottnar att slå hål på. Avpixlat har mycket gemensamt med Sverige Demokraterna, Kent Eketoth och hans pengar som ett exempel. Ett och annat järnrör också.
Det är just järnrörsfilmen som retat upp Avpixlats anonyma skribenter. De har lite tips på hur man kan söka upp politiska motståndare, antingen i själva hemmet eller på något hak. Inspelningar av vänstern glad i hatten? Tyvärr blir det kanske mest kareoke av Danne Berglund, sentimentala allsångsförsök med National teatern och ganska lite järnrör om de vill filma vänstern på lyset alltså.
De, avpixlat uppmanar alltså sina läsare att uppträda så enerverande som möjligt om de stöter på¨en politiker från 7 klövern eller så kallade  pk-journalister. De har lagt ut Åsa Linderborgs adress och även Jan Helin eftersom att de är extra heta motståndare. Aftonbladet har valt att ta ansvar för att berätta vilka värderingar SD faktiskt står för och förklarar för sina läsare varför man kan kalla Sverige Demokraterna för ett fascistiskt parti.De vill också hämnas för att järnrörsfilmen inte vann en Oscar eller för att den kom ut i media. Ytterst märkligt men  händelsen filmades av dem själva. Vem mer en andra Sverige Demokrater har tillgång till Kent Ekeroths filmer i hans privata mobil?
Idag var det även dags för Jimmie Åkessons jultal  och han talade om att nationen var hotad. Paranoia och en förvriden världsbild. Om Åkesson verkligen vill veta så är pepparkakor bakade på orientaliska kryddor kanel ingefära och nejlikor. Likaså lussekatter som innehåller saffran och det blev modernt med dessa kryddor för att dessa kom från ett exotiskt ställe långt här ifrån. Vi firar jul för att fira jesu födelse även denna händelse i ett landområde som Åkesson har lite problem med iallafall de som råkar bo där och de som också är muslimer. Ja de tre vise männen går nog också bort i Åkessons jultal. De hade alla förutsättningar att vara muslimer...Nåja tomten och bocken är väl ändå svenska. Ja faktiskt tomten har en roll som rätt elak och ogin som kan ställa till det på gården och Bocken en gammalfornnordisk tradition som vi nästan glömt av och kom med en klapp .
Nåja, vi har en jul som vi firat i generationer jag gör en fikon kaka och dekorerar med färska fikon. Min mamma köpte dadlar för det tyckte hon var ytterst exotiskt och min mormor såg bananer och ananas var något alldeles extra.Vi förändras våra traditioner har förändrats och julen är lyckligtvis inte det fylleslag som det var för vikingarna på vikinga tiden.
Jag föreslår att även Sverige demokraterna släpper traditionen med det svenska fylleslaget så hamnar inga filmer av misstag på expressens löp. Betydligt färre får höra rasistiska hot klockan fem  på morgonen och färre järnrör behöver användas. Före jul ska man försöka vara snäll och inte uppmana till hemfridsbrott och ofredande. Avpixlat hörsammade inte det utan slog hål på ytterligare en botten i sitt rasistiska träsk.
Nej det spelar ingen roll att Åkesson bär kostym och sitter i soffan med julenskulor och gran. Du, företräder ett i grunden fascistiskt parti som tydligen inte har några gränser över huvudtaget.  Åkesson har uttalat sig positivt om just sajten avpixlat existens och vilka funktioner den fyller för parti medlemmarna.....som att åka hem till journalister och menings motståndare och bete sig enerverande.

4 kommentarer:

  1. Jag ser en likhet mellan Avpixlat och Expo.
    De har bägge samma mål. En yttre fiende som måste bekämpas. I ena fallet invandringen. I andra fallet SD.

    SvaraRadera
  2. Fast EXPO skriver inte anonymt och uppmanar inte sina läsare att uppträda enerverande utanför sina meningsmotståndares hus. Inte heller använder de sig av hets mot folkgrupp i sina inlägg.De granskar sakligt rasistiska och nazistiska grupperingar i Sverige.

    SvaraRadera
  3. De tre vise männen muslimer ? Vid Jesus födelse var Muhammed ännu ej född. Så de var de nog inte.

    SvaraRadera
  4. Alldeles riktigt därför skrev jag förutsättningar och inte att de var just muslimer. Bra lite kunskaper om religion har du men läsförståelse behöver du jobba med lite mer!

    SvaraRadera